Vols més informació?

Si ho desitges podem atendre’t per telèfon o enviant-nos un correu a la següent adreça electrònica. No oblidis seguir-nos a les xarxes socials.

Contacta amb nosaltres

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Sabateries Boixet, S.L.U.
  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta.
  CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.
  LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.
  DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Sabateries Boixet, S.L.U., a Plaza de Cuba 11 - Cp. 08302 Mataró (Barcelona) a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)

  On estem?

  Disposem de quatre botigues a Mataró amb atenció al client personalitzada.

  Plaça de Cuba, 11
  Tel: 93 798 68 03

  Carrer de Santa Maria, 3
  Tel: 93 790 27 22

  Carrer Barcelona, 24
  Tel: 93 510 49 66

  Carrer Gatassa, 4
  Tel: 93 798 32 99